Choklad går hem hos alla jag känner tror jag och hos mig går det definitivt hem, jag älskar choklad i alla dess former :-)
4 port
75 g smör
100 g mörk choklad (70 %)
2 st ägg
4 msk strösocker
1 msk kakao
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj fyra större muffinsformar med smält smör och bröa dem med kakao. Lägg smöret i en kastrull och bryt i chokladen. Smält på svag värme under omrörning.Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Blanda i chokladblandningen. Häll smeten i formarna och grädda i nedre delen av ugnen ca 10-15 minuter.
Servera med vaniljglass chokladsås och görna bär eller frukt.
100 g mörk choklad (70 %)
2 st ägg
4 msk strösocker
1 msk kakao
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj fyra större muffinsformar med smält smör och bröa dem med kakao. Lägg smöret i en kastrull och bryt i chokladen. Smält på svag värme under omrörning.Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Blanda i chokladblandningen. Häll smeten i formarna och grädda i nedre delen av ugnen ca 10-15 minuter.
Servera med vaniljglass chokladsås och görna bär eller frukt.
Farligt gott!!
SvaraRaderaJa, det var riktigt!!!
SvaraRaderaDet ser helt underbart gott ut!
SvaraRadera