Sedan några år tillbaka är jag förtjust i bredbar leverpastej och smörgåsgurka. Jag bestämde mig därför att göra en sandwich med leverpastejsröra till dagens afteroon tea. Det blev jättegott!
Så här kommer mitt 2:a alldeles egna recept.
8-10 port.
2 askar bredbar leverpastej
1 burk smörgåsgurka (590 g)
0,5-1 dl crème fraiche
1 förpackning mörkt formbröd
Gör såhär:
Skär bort kanterna på formfranskan. Hacka eller klipp gurkan fint. Blanda gurka, leverpastej och crème fraiche väl i en bunke.
Bred ett tjockt lager leverpastejsröra på en skiva bröd, lägg ytterliga en brödskiva på och skär brödet diagonalt.
2 askar bredbar leverpastej
1 burk smörgåsgurka (590 g)
0,5-1 dl crème fraiche
1 förpackning mörkt formbröd
Gör såhär:
Skär bort kanterna på formfranskan. Hacka eller klipp gurkan fint. Blanda gurka, leverpastej och crème fraiche väl i en bunke.
Bred ett tjockt lager leverpastejsröra på en skiva bröd, lägg ytterliga en brödskiva på och skär brödet diagonalt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar