Jag har nog ätit varma smörgåsar så länge jag kan minnas och när mamma började använda champinjoncrème på dem istället för smör var lyckan gjord.
2 port
6-8 skivor Jättefranska
1 brk champinjoncrème
6-8 skivor rökt skinka
6-8 skivor tomat, gärna bifftomat
12-18 skivor ost
1 brk champinjoncrème
6-8 skivor rökt skinka
6-8 skivor tomat, gärna bifftomat
12-18 skivor ost
Gör såhär:
Lägg ut brödskivorna på en plåt, bred ett tjockt lager champinjoncrème på brödskivorna. Lägg på därefter på skinka, tomat och slutligen osten.
Gratinera smörgåsarna på 225 grader mitt i ugnen i ca 15 minuter.
Det ser riktigt gott ut. Vi gjorde varma smörgåsar igår kväll...lika gott varje gång :)
SvaraRaderaJa, det är sant! Det är lika gått varje gång man gör varma smörgåsar!
SvaraRadera