söndag 29 november 2009

Tina´s varma smörgåsar


Jag har nog ätit varma smörgåsar så länge jag kan minnas och när mamma började använda champinjoncrème på dem istället för smör var lyckan gjord.


2 port

6-8 skivor Jättefranska
1 brk champinjoncrème
6-8 skivor rökt skinka
6-8 skivor tomat, gärna bifftomat
12-18 skivor ost

Gör såhär:
Lägg ut brödskivorna på en plåt, bred ett tjockt lager champinjoncrème på brödskivorna. Lägg på därefter på skinka, tomat och slutligen osten.

Gratinera smörgåsarna på 225 grader mitt i ugnen i ca 15 minuter.

2 kommentarer:

  1. Det ser riktigt gott ut. Vi gjorde varma smörgåsar igår kväll...lika gott varje gång :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är sant! Det är lika gått varje gång man gör varma smörgåsar!

    SvaraRadera