Jag är tyvärr ingen fan av ädelost och har aldrig varit men det är min man så han fick göra ädelostkrämen till pepparkakorna när vi hade glöggfest förra söndagen.
160 g gräddädelost
140 g gräddädelost med whiskysmak
200 g philadelphiaost
1 brk crème fraiche
1 msk olivolja
Gör såhär:
Skär osten i bitar och blanda samtliga ingredienser i en matberedare och kör i ca 1 minut. Häll upp i en burk.
Servera till mini pepparkakspajer eller pepparkakor.
140 g gräddädelost med whiskysmak
200 g philadelphiaost
1 brk crème fraiche
1 msk olivolja
Gör såhär:
Skär osten i bitar och blanda samtliga ingredienser i en matberedare och kör i ca 1 minut. Häll upp i en burk.
Servera till mini pepparkakspajer eller pepparkakor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar