I januari i år åt jag för första gången flankstek på den här restaurangen och det är nog bland det godaste jag har ätit.
Därför gav vi oss på att köpa hem en bit flankstek i helgen för att lägga på grillen.
4-6 port
1 kg flankstek
Marinad:
1 msk oxfond
1 kork Hickory Liquid Smoke
2 tsk salt, BBQ Selection Hickory (Falksalt)
3 msk tomatpuré
0,5 dl matolja
Gör så här:
Blanda samman alla ingredienser till marinaden och pensla steken. Låt stå i några timmar, gärna över natten.
Oj, vad det ser gott ut! Perfekt grillat! :)
SvaraRaderaJa, jisses så gott det ser ut!
SvaraRaderaHärligt rosa, precis som jag vill ha det. Det ser fasansfullt gott ut ; D
SvaraRadera30 minuter,,,,?
SvaraRaderaMåste bara varit en kolbit kvar,,,:-(
Flankstek är ju såå jädra gott! :)
SvaraRadera