tag:blogger.com,1999:blog-4889884131909066164.post2815314393594079713..comments2023-07-17T10:17:21.026+02:00Comments on Tina´s Mat: Vitlöksostfylld- och baconlindad oxfiléTina´s Mathttp://www.blogger.com/profile/02291062054533660311noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4889884131909066164.post-36827216246000742572011-01-28T18:05:21.157+01:002011-01-28T18:05:21.157+01:00Inte 125 då?Inte 125 då?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4889884131909066164.post-72854845352164508322009-12-08T23:23:43.281+01:002009-12-08T23:23:43.281+01:00S-valls Tina, Ugnen skall vara på 225 grader.S-valls Tina, Ugnen skall vara på 225 grader.Tina´s Mathttps://www.blogger.com/profile/02291062054533660311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4889884131909066164.post-64041099868709851412009-12-08T11:05:40.815+01:002009-12-08T11:05:40.815+01:00Vilken temperatur ska ugnen va på??
Kram från s-v...Vilken temperatur ska ugnen va på??<br /><br />Kram från s-valls TinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4889884131909066164.post-33902801371872670842009-12-06T08:20:06.782+01:002009-12-06T08:20:06.782+01:00Mmm, säger jag bara. Älskar denna rätt fast vi bru...Mmm, säger jag bara. Älskar denna rätt fast vi brukar köra med fläskfilé ist.<br /><br />Ha en bra 1:a advent!Hallon & Blåbärhttps://www.blogger.com/profile/17357179567981311335noreply@blogger.com