onsdag 6 januari 2010

Kyckling med vinbär


Denna kombination med syrliga röda vinbär och kyckling är helt oslagbart! :-)


4 port


4 kycklingfiléer

0,5 dl svartvinbärssaft (koncentrerad)

1 dl vatten

2 dl crème fraiche

1 hönsbuljongtärning (ev. fond)

8 enbär (krossade)

1 tsk timjan

1 msk soja

färsk timjan och röda vinbär


Gör såhär:

Bryn filéerna i smör ca 10 minuter runt om. Blanda saft, vatten, crème fraiche, buljong, enbär, timjan och soja i en traktörpanna. Tillsätt kycklingen och låt småkocka under lock ca 10 minuter.

Garnera med färsk timjan och frysta röda vinbär. Servera med pressad potatis och grönsaker.

fredag 1 januari 2010

Skål!

Nu är det nya året fött och bara 28 minuter gammalt, hoppas ni får ett fantastiskn 2010!

SKÅL!!! på er alla!